Hier zijn wij erg goed in:

(Volgens de google reviews)

Taxaties

Wij taxeren alle motorvoertuigen zoals auto’s, campers, vrachtwagens, motorfietsen, quads of andere bijzondere motorvoertuigen. Van oldtimers, youngtimers tot hedendaagse voertuigen. Het kunnen twee-, vier- en meer-wielige zijn waarvoor wij deskundige taxatierapporten opstellen.
Meestal geschieden de taxaties op verzoek van uw verzekeraar, volgens de polisvoorwaarden en geregeld in het BW onder art. 7-960.

 

Wat mag u verwachten van een taxatie?

  • Graag ontvangen wij uw aanvraag per telefoon, email of whatsapp en vragen aan u een foto van het voertuig, inclusief kenteken en/of chassisnummer. Ook horen we graag waarvoor u het rapport wilt gebruiken.
  • Wij maken met u een concrete afspraak met plaats, datum en tijd. Tevens zullen we in dit gesprek vast het voertuig bespreken.

  • U ontvangt een bevestiging per email van de gemaakte afspraak en enkele instructies voor de taxatiedatum.

  • Vooraf aan het bezoek vindt er uitgebreid onderzoek plaats naar de marktvraag en -aanbod van uw specifieke auto.
  • Op de afgesproken dag en tijd is er eerst de tijd om nog wat over uw voertuig te praten waarna de fysieke taxatie gaat beginnen. We vragen u voor het taxatiebezoek een uur te reserveren.
  • Na uw auto uitgebreid te hebben bekeken en getest, worden er nog aantekeningen aan het rapport toegevoegd en krijgt u meestal direct de getaxeerde waarde te horen.

  • Na vertrek ontvangt u zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 werkweken uw opgemaakte uitgebreide taxatierapport in digitale vorm zodat u die ook door kan sturen naar de verzekeringsmaatschappij.

Waarde Economisch Verkeer’-taxaties vinden plaats op verzoek van uw accountant ten behoeve van een in de boekhouding op te nemen waardering van het motorvoertuig. De WEV taxatie is noodzakelijk om de waarde ten behoeve van de fiscale bijtelling te bepalen ( t.b.v. youngtimer regeling). Deze taxatie is geen technische keuring en kan daarom nooit als zodanig worden geïnterpreteerd en houdt geen garantie in tot het realiseren van een inruilwaarde en/of verkoopprijs.

De taxatie vindt bij de opdrachtgever plaats of bij ons op locatie. De vergoeding hiervoor wordt dan ook op de situatie en het specifieke motorvoertuig afgestemd. De waardering van het voertuig geschiedt volgens de richtlijnen van de RETM vastgestelde norm en de rapportage voldoet aan de eisen van de FEHAC. (Dit laatste wordt vrijwel altijd door uw verzekeraar geëist)

 

 

 

 

Autocoach, bemiddeling en aankoopadvies

Voelt u zich niet helemaal zeker bij de aanschaf van uw hedendaagse auto, young- of oldtimer? Wij kunnen ook als bemiddelaar samen met u optreden . Wij vergemakkelijken uw selectie en aankoop bij de geselecteerde aanbieders van de voertuigen van uw keuze. Met onze kennis en ervaring kunnen wij garant staan voor een gedegen keuze van het door u uitgekozen object. De prijs-/kwaliteitsverhouding wordt zo het beste nagestreefd en geborgd. 

U heeft zelf weinig tijd en/of know how, het zoekwerk door ons bespaart u veel tijd en onze expertise levert u ook vaak financieel voordeel op. Deze dienst is vanzelfsprekend ook te leveren voor een door u aan te schaffen/leasen of hedendaagse auto voor uw werk of privé.

Van te voren inventariseren wij vanzelfsprekend uw wensen en spreken op basis daarvan een vergoeding af.

Transport

Uw kostbare bezit moet van A naar B voor een rally, toertocht, onderhoud of andere reden maar u heeft zelf geen tijd of de auto kan niet over de weg vervoerd worden: In overleg met u bepalen we de transportbehoefte en de daarvoor gerekende prijs. Afstanden, gesloten of open transport of andere wensen; elk verzoek kan besproken worden.

Ontzorgen


U wilt volledig onbezorgd van uw voertuig genieten wanneer en waar u dat wilt. Ontzorgen zal voor een ieder een ander inhoud hebben. U kunt hierbij denken aan stalling, onderhoud, transport, wassen en poetsen of elke andere wens die u heeft. Graag komen wij bij u langs om de behoeften 1 op 1 met u te bespreken waarna een gespecificeerde offerte wordt opgemaakt.

Wilt u meer weten over onze services?

Op de hoogte blijven?

Oldtimer Taxatie Nederland is actief op Facebook en Instagram. Abonneer u via onderstaande button.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kunnen wij u helpen?